banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

İşte THY'nin Messi ve Kobe'li reklamı VİDEO

Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant'tan sonra BarcelonaLionel Messi ile marka elçiliği konusunda anlaşan Türk Hava Yolları, iki sporcunun da yer aldığı yeni reklamfilmini tanıttı.
THY'nin reklam filmi için geçtiğimiz aylarda anlaşan iki ünlüsporcu reklam filmini çekti. Çekimleri Barselona ve İstanbul'da gerçekleşen reklam filminde rol alan ikili, uçakta imza isteyen minik hayranı için birbirleriyle yarıştı.
Reklamda uçakta Messi olduğunu fark eden çocuk, üzerinde THY logosu bulunan futbol topuyla ünlü futbolcudan imza istemek için yöneliyor. Bu sırada Kobe Bryant, "Hey ufaklık" diyerek sesleniyor ve basket topuyla gösteri yapmaya başlıyor. Çocuğun Bryant'a yöneldiğini fark eden Messi futbol topuyla hayranının dikkatini çekiyor. İkili çeşitli gösterilerle hayranını etkilemeye çalışırken, THY hostesi, "Dondurma ister misin küçük bey?" diyerek gösteriyi bitiriyor.
İŞTE O REKLAM FİLMİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.