banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İşte Osman Özköylü'nün yeni takımı

Mavi-lacivertli kulübün tesislerinde düzenlenen törende konuşan Başkan Sedat Sözlü, Adana Demirspor’un tarihi günlerden birini yaşadığını söyleyerek, “Daha önce de ifade ettiğimiz gibi, 21 yıllık süper lig özlemine son vermek adına iddialı bir ekip oluşturuyoruz. Bu nedenle de yine iddialı bir isim olan Osman Özköylü ile anlaştık. Tecrübesi ve başarısı herkes tarafından yakından bilinen Osman Ozköylü hocamız, yüreğini ortaya koyarak tarihi kulübümüzü şampiyon yapacaktır” dedi.

            Adana Demirspor Kulübü gibi çok büyük bir taraftar topluluğuna sahip olan bir camiaya hizmet vermekten gurur duyacağını belirten Özköylü de, “Kulüp Başkanımız Sayın Sedat Sözlü ile dün bir araya gelip anlaştık. Konuşmamızın daha ilk anında bu samimiyeti gördüm ve Adana Demirspor’a hizmet vermeye karar verdim. Çok büyük paralar saçarak değil, takımı süper lige çıkarmaya inanan bir kadro oluşturacağız. Ben çok heyecanlı bir teknik adamım. Heyecanımı da sahada oyuncularıma çok iyi yansıtıyorum. Heyecan olmazsa ben başarılı olamam” diye konuştu.

            Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü, Şanlıurfaspor ile masaya oturmuş alacakları konusunda anlaşmaya varılmayınca Şanlıurfaspor'dan ayrılmıştı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.