banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

İşte Fener'in yeni bombası!

Fenerbahçe, Yobo’dan gelecekmüjdeli haberi bekliyor... Kulübü Everton ile görüşmelerini uzun süredir devam eden Nijeryalı’nın durumu bu hafta içerisinde belli olacak.

Ekonomik sıkıntılar yaşayan İngiliz kulübü, Sarı-Lacivertliler’den mümkün olduğunca yüksek bir bonservis bedeli koparmak istiyor.

Ancak gerek Yobo’nun ayrılmak için kendi ısrarı gerekse yönetimin teklifiyle transferde belli noktaya kadar gelindi. Ancak Fenerbahçe yönetimi Everton kulübünün transferde son dakikada sorun çıkarmasından çekiniyor. Bu yüzden de Yobo’nun alternatifleri için çalışmalar sürüyor.

Nijeryalı yıldızın bonservisi alınmazsa teknik direktör Aykut Kocaman’ın ilk tercihi geçen sezon Lyon forması giyen Pape Diakhate olacak.

BİR SENEGALLİ DAHA

Geçen sezon da gündeme gelen 27 yaşındaki futbolcu aynı zamanda Niang ve Dia’nın Senegal milli takımından arkadaşı. Bu yüzden tecrübeli futbolcu iki isimden aldığı bilgilerden sonra Türkiye’ye ve Fenerbahçe’ye gelmeye hazır.

Bonservisi Dinamo Kiev’de olan defans oyuncusu geçen sezon Lyon’da kiralık oynamış Fransız ekibinde 32maça çıkmıştı. Ukrayna’dan ayrılmak isteyen Senegalli için Fenerbahçe dışında Avrupa’dan bazı kulüplerin de devrede olduğu ancak Sarı-Lacivertliler’in bu transferde Niang ve Dia sayesinde bir adım önde olduğu ifade edildi.

 

Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.