banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

İşte Burak Yılmazın patlama sırrı
Burak Yılmazın babası Fikret Yılmaz, Oğlum Fenerbahçede gereken şansı bulamadı Kazım çıkıyor, Burak giriyor; ya da tam tersi oluyordu. Konu mankeni gibiydi dedi. 
 
 
Akşamın haberine göre; Trabzonspor şampiyon olsun ya da olmasın, ileride 2010-2011 sezonundan bahsedildiği zaman Burak Yılmaz için ayrı bir paragraf açılacak.  
 
25 yaşındaki futbolcu; bu sezon Trabzonsporu şampiyonluk yolunda sırtlıyor. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçede oynayan ama deyim yerindeyse İstanbulda kaybolan Burakın patlama sırrını babası Fikret Yılmaz,anlattı.

SELÇUK DEĞİŞTİRDİ
OĞLUYLA gurur duyduğunu belirten Fikret Yılmaz, Müthiş bir sezon geçiriyor. Allah nazardan saklasın diyerek duygularını dile getirdi. Takım arkadaşı Selçuk ile aynı evde kalmasının Burakı olumlu etkilediğini belirten Yılmaz, Selçuk çok düzgün yaşayan biri. Burak da ona uydu. Uykusuna ve idmanlarına dikkat ediyor. Oğlum, İstanbuldayken yalnızdı. Ayrıca hiç şans bulamıyordu dedi. Dönemin F.Bahçe Teknik Direktörü Luis Aragonesin, Buraka değer vermediğinin altını çizen Fikret Yılmaz, F.Bahçedeyken konu mankeni gibiydi. Kazım çıkıyor, oyuna o giriyor; ya da tam tersi oluyordu diye konuştu.

TiGANA Burakmaz!
BURAK, yakından tanıdığı bir ismin takibi altında. Milli futbolcuyu Beşiktaşa aldıran Bordeaux Teknik Direktörü Jean Tigana, yine atağa kalktı!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.