banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

İşte 35 yaş üstü futbol turnuvasına katılacak takımlar

9 Mart’ta başlayacak turnuvaya 30 takım katılacak. Ayrıca Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu da turnuvaya katılacak olup, Muhaliflerspor’da forma giyecek.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Bahattin Canbeyli Şanlıurfa Valiliği ile birlikte düzenleyecekleri 35 yaş üsttü futbol turnuvasında kayıtların sona erdiğini söyledi. Canbeyli, turnuvaya yoğun ilginin olduğunu belirterek, toplam 30 takımın turnuvaya katılacağını kaydetti.

Turnuva maçlarının 9 Mart’ta start alacağını sözlerine ekleyen Canbeyli, “Maçlar rena 1 ve 2 nolu saha ile Yenice Tesislerindeki sahalarda oynanacak. Karşılaşmalar genelde hafta için oynanacak. Üç grup halinde tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Gruplarında birinci olan takımlar Play-Off sistemiyle tek devreli lig usulüne göre oynayacak ve sıralama belirlenecek. 1, 2 ve 3’üncü takımlara kupa ve madalyanın yanı sıra çeşitli hediyeler de verilecek. Ayrıca 3 grupta ayrı ayrı centilmen takım seçilecek ve onlara da ayrı ayrı ödüller verilecek” dedi.

Valilik Kupası” 35 yaş üstü futbol ligine katılacak takımlar şunlar;

Aydınlar Yapı Spor, Akçakalespor, Harran Spor, Ardek YSC Spor, İl Jandarma Spor, Kaya Spor, Yenice Spor, 2013 Barış Spor, İl Özel İdare Spor,  Muhalifler Spor, Mesudiye Spor, Hamer Kesen Spor, 63 Urfaspor, 63 Polis Gücü Spor, Altın Spor, Gençlik Spor, Güven Spor, Bortepe Plastik Spor, Sağlık Spor, Süleymaniye Spor, Edessa 7 Yıldız Spor, Memsin Spor, Çamlıdere Spor, Sevgi Turizm Spor, Baha Spor,

Tıp Fakültesi Spor, Sırrın Spor,  Karakeçi Spor, Tarım Spor, Esnaf Spor

Bu arada turnuvada; Vali Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ve Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya da forma giyecekler arasında yer alıyor.

Öte yandan 2012 yılında turnuvada Gençlikspor şampiyon olmuştu.

Uğur Budak / Sembol

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.