banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

İsmet Türker, Şanlıurfaspor’a CEO oldu

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, daha önce birçok sportif ve kuruluş anlamda başarılı çalışmalara imza atmış olan İsmet Türker’i Kulüp CEO’su olarak göreve getirdik denildi.
Kulübün bundan sonraki önemli işlerinde görev alacak Türker, aynı zamanda Uluslararası engelliler derneği genel başkanlığını da yapıyor.
Birçok gazetede köşe yazarlığı da yapan Türker’in yine çok sayıda TV Programı da bulunuyor.
1965 yılında Diyarbakır'da doğdu. İlk ve Orta öğretimini Batman’ da, Meslek Lisesi ve Yüksekokulu Eskişehir de bitirdi. 1982 – 1995 yılları arasında T.C.D.D' de Diyarbakır, Karabük ve Ankara’ da memurluk görev aldı. 1990 - 1994 yılları arasında Demiryolları Meslek Okulu Mezunlar Derneği Genel Sekreterliği yaptı. 1995 yılında TCDD Ankara Gar Müdür Yardımcılığı görevinde iken kendi isteği ile istifa ederek aynı yıl Türker İnşaatı kurdu. 1996 yılında Ankara Genç İş Adamları Derneğine üye oldu. Onay Boya A.Ş. nin ortağı ve 2000 Hotels Grubunun Yönetim Kurulu Üyeliğini yaptı.
Sportif anlamda da birçok çalışması bulunan Çiçeği burnunda Kulüp CEO’su, Türkiye Milli Boks hakemliği, Ankara Genç işadamları derneği üyeliği, Ankara Genç iş adamları derneği yönetim kurulu üyeliği, Hotels grubunun yönetim kurulu üyesi, Ankara genç iş adamları derneği yönetim kurulu başkan yardımcısı, Türkiye Genç iş adamları Konfederasyonu genel sekreterliği, Türkiye Bedensen engelliler spor federasyonu AS Başkanlığı, Çim Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve MYK Başkanlığı, Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu ve As Başkanı, Uluslararası Engelliler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ankara Genç İş Adamları Derneği Yüksek Danışma Kurulu Başkan Yardımcısı olarak ciddi görevlerde yer aldı.
2006 yılında Diyarbakırspor Kulübü Futbol şube sorumlusu ve AS Başkanı olarak çok başarılı çalışmalarda bulunan Türker, birçok önemli futbol kulüplerinin sezon başı kampı yaptığı Kocaeli Kartepe Green Park’da genel müdür olarak ta görev yaptı.
Halen Uluslararası Engelliler derneği genel başkanlığı köşe yazarlığı ve Doğa grupta yöneticilik yapan Türker, bundan böyle Şanlıurfaspor kulübüne de hizmet edecek.
Şanlıurfaspor Kulübü AS Başkanı Nabi Kırmızı, CEO olarak göreve getirilen İsmet Türker’e başarılar dilediklerini ifade ederken, “Geçmişte yaşadığı başarıları kulübümüzde de yaşayacağına inanıyoruz. Kendisine yeni görevinin hayırlı olmasını dilerken, aynı zamanda başarılar diliyoruz” dedi.
Öte yandan bugünden itibaren kulüpte görev yapan Türker, yarın El Ruha otelde Medya ile basın toplantısında bir araya gelerek soruları cevaplayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.