banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

İsmail Haktan Odabaşı Milli Takımında


Sezon başı Şanlıurfaspor’a transfer olan ve takımın tüm maçlarında görev alarak 4 gol kaydeden İsmail Haktan’ın Milli takıma davet edilmesi Kentte memnuniyet ile karşılandı.
Şanlıurfaspor basın sözcüsü Gökhan Gökmen, İsmail Haktan’ın aday kadroya davet edilmesi ile ilgili olarak, “Şanlıurfaspor’dan Milli takımlara daha çok futbolcu göndereceğimiz beklentisindeydik, çok kaliteli oyuncularımızın olduğunu biliyoruz, Emmanuel Banahene’de Gana A Milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı, inşallah Şanlıurfaspor’dan Milli takım aday kadrolarına daha çok futbolcu göndermek en büyük arzumuzdur, İsmail’in Milli takıma çağrılması bizi çok mutlu etmiştir kendisine başarılar diliyoruz” dedi.
İsmail Haktan bu sezon Şanlıurfaspor forması ile ikisi Fethiyespor’a biri ise Denizlispor’a olmak üzere 3 gol kaydetti.
A2 Milli Takımımı International Challange Trophy Turnuvası'nda 15 Ekim Salı günü deplasmanda Estonya ile yapacağı karşılaşmanın aday kadrosu belli olurken, Tallin kentindeki A. Le Coq Arena'da oynanacak müsabaka ise saat 19.00'da başlayacak.
Aday kadroya davet edilen oyuncular, 11 Ekim 2013 Cuma saat 18.00'de Radisson Blu Conference & Airport Otel'de toplanacak.
Teknik sorumlu Zeki Önatlı yönetimindeki milli takım aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi: Günay Güvenç (Beşiktaş), Emre Çolak (Galatasaray), Zeki Yavru, Abdülkadir Özdemir (Trabzonspor), Şener Özbayraklı (Bursaspor), Furkan Özçal (Kardemir Karabükspor), Kubilay Anteplioğlu, Barış Memiş (1461 Trabzon), Koray Altınay (Çaykur Rizespor), Ümit Kurt (Sivasspor), Hikmet Balioğlu, Umut Sözen (Manisaspor), Musa Nizam (Medical Park Antalyaspor), İsmail Haktan Odabaşı (Şanlıurfaspor), Özgür Çek, Osman Tarık Çamdal (Eskişehirspor), Serdar Gürler (Elazığspor), Sefa Yılmaz (Kayserispor).

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.