banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

İrem, Avrupa'dan bronz madalya ile döndü

 

Zonguldak Türk Telekom Spor Kulübü sporcusu İrem Civan, Fransa’da gerçekleştirilen Avrupa Yıldız ve Genç bayanlar Boks Şampiyonası’nda Avrupa 3’üncüsü oldu.

 

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un yetiştirdiği sporcular, her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Son olarak Zonguldak Türk Telekom Spor Kulübü sporcularından İrem Civan, Avrupa Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası’ndan bronz madalya ile döndü. Fransa’nın Calais-Sangatte şehirlerinde 26-30 Ekim tarihleri arasında ikinci kez düzenlenen yarışmaya 16 Avrupa ülkesinden 160 sporcu katıldı.

 

1993 doğumlu İrem Civan, bir yıldır boks sporu ile ilgileniyor. Zonguldak Hasan Ali Yücel Lisesi’nde öğrenim gören Civan’ın daha önce Gençler Türkiye Şampiyonluğu’nda birinciliği bulunuyor. Avrupa Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonası’nda yarı final maçında 1 sayı önde iken kolunun çıkması nedeniyle sakatlanarak mağlup olan İrem Civan, “Boks sporunu zorluklarına rağmen severek yapıyorum. Bundan sonraki hedefim Dünya Genç Bayanlar Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönmek” diye konuştu.

 

Türk Telekom Spor Kulüpleri’nde 22 branşta 28 bin genç sporcu yetişti

Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamına değer katan Türk Telekom, “Türkiye’ye Değer” çatı markası altında 5.438 sporcusu, 41 spor kulübüyle Türkiye’de sporun gelişmesine katkıda bulunuyor.

 

Gençlerin çevreleriyle iletişim becerilerini geliştirmede sporun büyük etkisi olduğuna inanan Türk Telekom, geçtiğimiz 10 yılda 41 ilde sporun alt yapısına yaptığı yatırımlarla, basketboldan eskrime, badmingtondan, kayak ve tenise 22 branşta 28 bin genç sporcunun yetişmesini sağladı. 22 farklı branşta eğitim veren Türk Telekom Spor Okulları’ndan yetişen sporcular, ulusal ve uluslararası müsabakalarda 10’dan fazla branşta derece aldı ve birçok kez milli takım kadrolarına davet edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.