banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

İnönü Stadının adı resmen değişti!

Son dönemde yaptığı transferlerin yanında sponsorluk anlaşmalarına önem veren Beşiktaş Kulübü, bir sponsorluk anlaşması da BJK İnönü Stadı için yaptı.

Siyah-beyazlı kulüp, stadın isim hakkını 1 artı 1 olmak üzere 2 yıllığına FİYAPIya verdi. BJK Nevzat Demir Tesislerinde kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler Fahrettin Curoğlu ile Ertunç Soğancıoğlunun katılımıyla gerçekleştirilen törenle sözleşme imzalandı.

Yıldırım Demirören ve FİYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnanın imzaladığı sözleşmeyle stadın ismi 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına FİYAPI İnönü Stadı oldu.

-DEMİRÖREN: BUGÜN KULÜP TARİHİNİN EN ÖNEMLİ İŞİNİ YAPIYORUZ-

Törende konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bugün yine kulüp tarihinin önemli işine imza attıklarını söyledi.

Demirören, FİYAPI ile 1 artı 1 yıllık olmak üzere stadın isim hakkını verdiklerini belirterek, Sözleşmenin özelliği, stadımız bir sene sonunda yıkılırsa mukavele geçersiz kalıyor dedi.

Kulüplere sponsor olanlara her zaman destek verilmesi gerektiğini kaydeden başkan Demirören, Maalesef kamuoyunda bazı şeyler gördüm. Bazı konuşmalara üzüldüm. Türkiye Futbol Liginin ismi kanunla değişti. Önce Turkcell, ardından Spor Toto oldu. Demek ki şartlar isimleri değiştirebiliyor. İsimlere saygımız sonsuz ama kulüplerin de yaşaması gerekiyor. Anlaşma her iki taraf için hayırlı olsun diye konuştu.

Deneme

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün sponsorluk konusundaki açıklamasının hatırlatılması üzerine Yıldırım Demirören, Biz zaten yazılı başvurumuzu yaptık. Kulüpler sponsorla yaşıyor. Bir sıkıntı olmayacağına inanıyoruz dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu divan kurulu toplantısında stadın isminin değişmesi halinde mahkemeye gideceği yönünde açıklamalarda bulunan Ali Rıza Dizdarın bu tepkisinin sorusu üzerine Demirören, Herkes demokratik haklarını kullanır. Ali Rıza Dizdar da mahkemeye verebilir. Türkiye Futbol Liginin ismi kanunla değişti. Türkiyeden büyük isim var mı. Şartlar bunu gerektiriyor diye konuştu.

Başkan Demirören, yapılan sözleşmeyle stadın isminin FİYAPI İnönü Stadı olacağını ifade etti.

Stadın sponsorluğu konusunda Medikal Park ile yaptıkları görüşmelerin hatırlatılması üzerine, Bir süre görüştük. Onlara zaman vermiştik. Bu zaman içinde bize dönmeyince süreç devam etmedi dedi.

Yıldırım Demirören, FİYAPIdan sonuç almaları halinde diğer şubelere de desteğin olabileceğini ifade ederken, 15 gün sonra başka bir sponsorluk anlaşması için bir araya geleceklerini sözlerine ekledi.

-NEŞELİ HALLERİ DİKKATİ ÇEKTİ-

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.