banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

İmam'dan Millilere; Biz de iman dolu yüreğimizle arkanızdayız

2012 Avrupa Şampiyonası eleme maçı için Hollanda'da kamp yapan A Milli Takımımız'ın bazı oyuncuları, dün cuma namazına gittikleri camide ilginç bir hutbe dinledi. 

A Milli Takım futbolcuları cuma namazını kıldıkları Belçika'daki Tegelen Camii'nde ilginç bir hutbe dinledi.İmam İrfan Türksever, Çanakkale Savaşı'nı iman gücüyle kazandığımızı anlatıp, “Biz de iman dolu yüreğimizle arkanızdayız” dedi.

BELÇİKA ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası eleme maçı için Hollanda'nın Tegelen kasabasında kamp yapan A Milli Takımımız'ın bazı oyuncuları, dün cuma namazına gittikleri camide ilginç bir hutbe dinledi. Ay yıldızlı futbolculardan Emre Belözoğlu, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan ve Umut Bulut'u karşısında görünce heyecanlanan Tegelen Camii imamı İrfan Türksever, namaz öncesi verdiği hutbede futbolcularımızı Çanakkale Zaferi ile motive etmeye çalıştı. Türksever, hutbesinde şu ifadeleri kullandı:

“Bugün hayatımın en önemli gününü yaşıyorum. Ülkemizi temsil eden oyuncularımızı camimizde görmek beni çok heyecanlandırdı. Çanakkale Savaşı'nda İngiliz komutan, devlet tarafından tüm imkanlar sağlanmasına rağmen bir türlü başarı yakalayamamış. Tüm imkanlar seferber edilmiş fakat başarılı olamamış. Ve İngilizler komutanı cezalandırmışlar.

“İnşallah kazanacağız”

Komutan, sorgulamada neden başarısız olduğunu şöyle anlatmış: ‘Evet birçok imkanlara sahiptim ama karşımda öyle bir ordu vardı ki, geçmek imkansız. Allah'ın gücünü almış bir milletle karşılaştım. Bu nedenle başarılı olamadım. İşte biz de iman dolu yüreğimizle sizlerin destekçisiyiz. Tüm manevi gücümüz sizinle... İnşallah Belçika'yı yenerek 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine katılacağız.”

Casustan kaçmadık tazelenmeye geldik

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, 3 Haziran'da Belçika ile yapacakları maç için, “Beraberlik kabul edilebilir bir sonuç ama bizim başlangıç noktamız bu olmayacak. Tabii ki bizim hedefimiz galibiyet” dedi.

Ay yıldızlı ekibimizin kamp yaptığı otelde Burak Yılmaz ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Hollandalı çalıştırıcı, “Neden Hollanda'da hazırlanıyorsunuz, Belçika'dan gelecek casuslardan mı korkuyorsunuz?” sorusuna, “Tabii ki onlar da gelebilir, futbolda artık bir sır yok. Sakin, fazla ayak altı olmayan bir yerde kamp yapmak istediğimiz için buraya geldik. Biz tazelenmek için buradayız. Sezon bitti ve pillerimizi şarj etmek istiyoruz, onun için Hollanda'ya geldik” diye yanıtladı. Hiddink, Avrupa'dan transfer teklifi alan Türk futbolcuların gitmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Hürriyet


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.