banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İlk maçları Beşiktaş ile!..
 

Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü (Ş.U.E.S.K) başkanı ve aynı zamanda kulüp antrenörlüğünü de yapan Veysi Fırat 2011- 2012 Süper lig sezonu için basına yazılı bir açıklama yaptı. 8 Ekim Cumartesi günü saat 14:00 de İstanbul Adela Otel’de çekilen Türkiye Süper lig fikstür sonucu Şanlıurfa’nın ilk maçının İstanbul’un Güçlü takımlarından Beşiktaş olduğunu belirten Fırat, Beşiktaş takımının süper ligde çok güçlü olduğunu ve sponsorlarıyla bu gücünü dahada kuvvetlendirdiğini belirtirken “İlk maçımızın deplasman oluşu her ne kadar rakibimiz olan Beşiktaş için bir avantaj olsa da biz takım olarak bir aydan fazladır idmanlarımıza başladık ve rakibimizin gücüne göre de hazırlanıyoruz.” diye konuştu. Başkan Fırat 19–20 Kasım tarihinde başlayacak olan süper ligin bu yıl çok çekişmeli geçeceğini belirtirken süper ligin bitiminde şampiyonun belli olmayacağını ligin bitiminde ilk 6 sıraya girenler arasında 3 ayaktan oluşma kaydi ile Play Off yapılacağını da söyledi.

 

Son olarak süper ligde olan takımlarına daha hala bir sponsor bulamadıklarını da belirten başkan Fırat, Milletvekillerinin seçimden önceki vermiş oldukları sözlerini hatırlatıp takıma sahip çıkmalarını beklediğini ifade etti. Yeni atanan Vali Celalettin Güvenç’in de randevu taleplerinin yaklaşık 1,5 aydır beklediğini söyleyen Fırat gecen yıl yaşadığımız maddi sıkıntıları bu yılda yaşamak istemiyoruz diyerek herkesten destek beklediklerini söyledi.


GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.