banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

İldiz:

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, ''Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendireceğiz'' dedi..



Yücel İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen cuma günü sahalarında Galatasaray'ı 2-1 yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını vurguladı.



Süper Lig'de her karşılaşmanın zorlu geçtiğini anlatan İldiz, şunları söyledi:

''Milli maç arasını en işi şekilde değerlendireceğiz. Ufak tefek sakatlığı olan ve sakatlıktan çıkan oyuncularımız var. Motivasyonumuzu kaybetmeden bu arayı değerlendirip çalışma temposunu biraz yükselterek Bursaspor maçına hazırlanacağız. Biz her zaman sahada gereğini yapmaya çalışıyoruz. Hedeflerimizi koyduk ve bu doğrultuda ilerliyoruz. Muhammet'in bir sakatlığı var, hafta başı takımla çalışmaya başlayacak. Şenol düz koşu yapıyor. Genel olarak bu arayı rehabilitasyon olarak değerlendirmeye çalışıyoruz. Bursaspor maçına asgari eksikle gideceğiz.''



İldiz, Emenike'nin transferi konusunda ortaya atılan söylentilerin takımda herhangi bir huzursuzluğa yol açmadığını kaydetti.

YORUM EKLE
Yorumunuzu eklemek için tıklayınız.
Şu anda ana liglerde oynanan maç yoktur.



Günün tüm canlı sonuçları için tıklayınız.
Ajansspor.com Anket
Sizce, Euro 2012 Avrupa Elemeleri 3. maçında Almanya ile deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Takımımız, nasıl bir sonuç alacak?
  • Kazanacak
  • Berabere kalacak
  • Kaybedecek
[Tüm Anketler]   [Anket Sonucu]        
Reklam

Çok Yorumlananlar - 24 Saat

Guti şoku! 132

Beşiktaş'a Trabzonspor maçında sakatlanan Guti'den kötü haber geldi.. İspanyol yıldızın, siyah beyaz



me

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.