banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Hut Köyünde sentetik çim saha temeli atıldı VİDEO

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Her mahalleye vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getireceğiz” dedi.

Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçenin Ayanlı  (HUT KÖYÜ) Mahallesine yaptırılacak olan sentetik çim saha için temel atma töreni düzenlendi.

Düzenlenen temel atma törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları,  Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Karaköprü İlçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

EĞİLMEZ: “KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ ÇOK ÖNEMLİ ATILIMLARDA BULUNUYOR”

Temel Atma töreninden önce konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yusuf Eğilmez, “Karaköprü Belediyesi AK Partili belediyelerin nasıl olması gerektiği nokrasında çok önemli atılımlarda bulunuyor. Biz geçen hafta Akziyaret mahallesindeydik. Yine orada da futbol sahasının temelini attık. İnşallah şehir içi düzenlemeleri ile ilgili Başkanımızın çalışmaları en kısa sürede olacak. Yine köy içi düzenlemelerde inşallah yapılacak ve bu hizmetler durmadan inşallah bütün kırsal mahallelerimize yapılacak” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yusuf Eğilmez’in konuşmalarının ardından Başkan Çiftçi ve beraberindekiler Ayanlar mahallesinde yaptırılacak olan sentetik çim sahanın temel atma törenine geçtiler.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: “ALLAHIN İZNİ İLE HER MAHALLEYE ULAŞACAĞIZ”

Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Bugünde Karaköprü ilçemizin Ayanlar mahallesindeyiz. Yine Adayımız Sayın Yusuf Eğilmez, İlçe Başkanımız, Meclis Üyesi Arkadaşlarımız, teşkilatımız, bölge muhtarlarımız ve ayanlarda oturan vatandaşlarımızla birlikte spor sahamızın temelini atıyoruz. Bundan 6-7 ay önce burada gençlerle sohbet etmiştik. Gençlerin bizden talebi bu yöndeydi. Bizde şuan sözümüzde durmanın gururu içerisindeyiz. Birçok mahallemizde faaliyetler yürüyor. Bir çok mahallemizde çok amaçlı salonlar, muhtar evleri köy içi düzenlemeleri ve bazı mahallelerimizde parklar yapılıyor. Bazı mahallelerimizde kilitli parke düzenleniyor. Tabii geniş bir coğrafya… Buradan  ben tüm muhtarlara, tüm halkımıza şunu söylüyorum. Planlı, programlı bir şekilde geliyoruz. Allahın izni ile her mahalleye ulaşacağız. Her mahalleye vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Önümüzde daha 4 yıl var. Hey yıl planlı ve programlı bir şekilde gidiyor. Sadece 2015 yılında 40 yerleşim yerinde vermiş olduğumuz hizmet sözlerini yerine geliyor.  Ben burada emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.