banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Hüseyin Dağ: Gecemi gündüzüme katacağım


Dağ, “Futbolcularla beraber yatıp onlarla kalkacağım. Buraya gelmemizin sebebi madden değil bana inanan ve güvenen arkadaşları mahcup etmemek adına ben gecemi gündüzüme katacağım. Başaramadığım zamanda açık yüreklilikle özür dileyip çeker giderim.” Dedi.

Dağ: Bu takımı şampiyon etmek için geldim
Şanlıurfaspor’u şampiyon yapmak için takımın başına geçtiğinin altını çizen Teknik Direktör Hüseyin Dağ, “Bize inanıp bizi bu takımın başına getiren yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Burada takım ligde kalsın nöbetçi antrenör pozisyonunda falan kalmaktan bende rahatsızdım ve inanın ben bu takımı şampiyon etmek için geldim.” Diye belirtti.
Dağ, “Bu takımı hedefe götürmek için buradayım. Bunu başaramadığım zamanda her türlü eleştiriye açık yüreklilikle cevap veririm. Bu takımın kaliteli olduğuna ileri ki zamanlarda neler yapabileceğini göreceğiz. Kağıt üzerinde bir bakın takımımıza, kağıt üzerinde kim şampiyon olur deyince şuandaki 4 maç oynanmadan kim olur denilince Göztepe’yi, Karşıyaka’yı ve son transferlerimizle beraber Şanlıurfaspor’u gösteririz. Ama neticelerden görüyoruz. Urfaspor’da bugün kazandığı taktirde 5 puanı olur. Ben kadronun iyi olduğuna inanıyorum, inşallah bugün ki maçla birlikte bu takım bir çıkış yakalayacak ve bu takımı üst noktalara taşımak içinde elimden geleni her şeyi yapmak içinde gayret göstereceğim. Bildiğiniz burada yatacağım, futbolcularla beraber yatıp onlarla kalkacağım ve buraya gelmemizin açık ve net söylüyorum buraya gelmemizin sebebi madden değil bana inanan ve güvenen arkadaşları mahcup etmemek adına ben gecemi gündüzüme katacağım. Başaramadığım zamanda açık yüreklilikle özür dileyip çeker giderim. Şunu söyleyeyim zaten ben buranın patronuyum. Buradaki tüm kararlar benim istemediğim bakın açık ne ve net söylüyorum. Belki ben dışarıdan ne bileyim Hüseyin hoca yumuşaktır falan görünür ama aslında ben çok ters ve çokta disiplinliyim.” Diye konuştu. Öte yandan GAP vadisi tesislerinde düzenlenen toplantıya Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ’ın yanı sıra, Şanlıurfapor yöneticileri İsmail Bağıban, Kemal Süt, Feridun Geçgel, Mithat Arhan, Sedat Beyazgül, Emin Yetim, İbrahim Demirkan, Hasan Gülel, Halil Kızılelma, Abdülkadir Badıllı ile basın mensupları ve yardımcı antrenörler katıldı.

Başkan Çiftçi’den Şanlıurfaspor’a ziyaret
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bugün ki oynanacak maç öncesi Şanlıurfaspor’u GAP vadisi tesislerinde ziyaret ederek moral verdi.
Şanlıurfaspor ile Giresunspor arasında bugün oynanacak olan maç öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi takımı ve GAP vadisi tesislerinde ziyaret ederek, başarılar diledi. İlk olarak Şanlıurfaspor yönetimden İsmail Bağıban ve Kemal Süt’ten brifing alan Başkan Çiftçi, ardından futbolcuları ziyaret ederek tek tek tokalaştı. Şanlıurfaspor’un bir marka olduğunun altını çizen Başkan Çiftçi, “Bugün Ankara’da yapılacak olan toplantıdan dolayı maçta bulunamayacağım. Maçta olmasam bile kalbim sizinle, bu takım için hepimiz elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağız. Hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar.” Diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.