banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

HÜ 10. Spor Şenlikleri Başladı


Öğrencileri sağlıklı beden ve sosyal aktivite ile sınav streslerinden uzaklaştırmayı hedefleyen spor şöleni Harran Üniversitesi Osmanbey yerleşkesi spor tesislerinde başladı. Üniversitenin Mayıs ayında düzenlenecek olan Bahar şenliklerine kadar sürecek olan Spor şölenlerine Üniversiteye bağlı 9 Fakülte, 10 Meslek Yüksekokulu, 3 Yüksekokul'dan takımlar katıldı. Takımlar Basketbol, Futbol, Masa Tenisi, Voleybol olmak üzere toplam 4 branşta yarışacaklar.
Harran Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ve Beden Eğitim Spor Yüksek Okulun Koordinasyonunu yaptığı Spor Şöleni heyecanlı başladı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu yaptığı açıklamada, "Bu yıl spor şölenlerinin 10.'sunu düzenlemekteyiz. Bu ve buna benzer etkinlik faaliyetleri öğrencilerimizi sınavlara daha da motive edecektir. Öğrencilerimiz dersten kalan boş zamanlarını sporla geçirmeleri onları kötü alışkanlıklardan koruyacaktır. Üniversitemiz dostluğun, kardeşliğin,
birlik ve beraberliğin yaşandığı huzur, güven ortamının olduğu bir üniversitedir. Öğrencilerimizin bu tür etkinliklere katılmalarını, centilmence davranmalarını tavsiye ederken, bu spor şölenine katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, takımlara başarılar dilerim"
dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.