banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

HRÜ SPOR TAKIMLARI SEÇMELERİ BAŞLADI


Yenişehir kampüsünde yapılacak seçmeleri için başvuru tarihi 22 Ekim Perşembe olarak açıklandı.
Harran Üniversitesi öğrencilerinin başvuruda bulunabilecekleri Harran Üniversitesi spor takımları 6 branştan oluşuyor.
Erkek ve bayanlardan oluşan bu takımlar Halk oyunları, Bilek güreşi, Basketbol, Korfbol, Voleybol ve Kros branşlarına başvuruda bulunacaklar. Diğer spor branşlarında yapılacak seçmelerin tarihleri de ilerki günlerde açıklanacak.
Takımlara seçilecek olan öğrenciler 2015-2016 eğitim yılı içerisinde Üniversite Sporları Federasyonun yarışama organizasyonunda Harran Üniversitesini temsilen katılacaklar.
Tüm öğrencilere seslenen Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkan Feti Şanda; “Bu sporlardan herhangi birisine ilgi duyan tüm kız ve erkek öğrencilerimizin seçmelere bekliyoruz. Spor alanında üniversitemizin en iyi şekilde temsil edilebilmesi için yetenekli öğrencilerimiz yeteneklerini sergilesinler” dedi.
Kayıt için öğrencilerin Yenişehir Kampüsü spor Salonuna müracaat etmeleri gerekir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.