banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hilvanlıların spor aşkı
İlçe Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen programa Vali Celalettin Güvenç, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Türkiye King Boks Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilci Murat Akaltun, sporcular ile antrenörleri katıldı.



Spor müsabakaları açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Celalettin Güvenç, salonda gördüğü manzara karşısında çok keyif aldığını belirterek, “Spor yapan insan medeni insandır. Medeni insan sorunlarını tartışarak konuşarak çözen, sorumluluklarını bilen insandır. Büyüğünü küçüğünü bilen, topluluk içinde yaşamayı bilen insandır. Dolayısıyla sporu çok önemsiyoruz. Spora çok özel anlam yüklüyoruz.  İnanıyorum ki gençlerimiz sporda başarılı olursa eğitimde de, derslerinde de, hayatta da başarılı olur; annesini babasını, kendini üzmez, kendiyle barışık bir insan olur. Daha sağlıklı bir toplum kurarız. Bunu böyle görüyorum. Bu anlamda da spora hizmet eden herkesi destekliyoruz. Başarılar diliyorum. Eğitimde kültürde sporda başa oynayan bir Türkiye başa oynayan bir Hilvan…” şeklinde konuştu.



Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, Vali Güvenç’in ilde gerçekleştirilen ne kadar sosyal ve sportif faaliyet varsa hepsine katılarak kendilerini yalnız bırakmadığın için teşekkür etti.



Konuşmaların ardından Türkiye King Boks Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Murat Akaltun, müsabakaların hakemliğini yapıp açılışlarını gerçekleştirdi.



Daha sonra Murat Akaltun spora olan desteklerinden ötürü Vali Celalettin Güvenç’e plaket takdim ederken; Vali Güvenç ise, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ertuğrul Yıldız, İlçe Kaymakamı Uğur Sezer ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere plaketlerini verdi.



Antrenör ve sporcularla sohbet eden Vali Güvenç, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra buradan ayrıldı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.