banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Hilvan Belediyespor Şanlıurfa'yı Türkiye Şampiyonasında Temsil Edecek


Hilvan Belediye Spor U 19 genç takımı Play Of'larda Türkiye de Şanlıurfa'yı temsil edecek ilk takım oldu.
Hilvan Belediye Spor U 19 Genç Takımı Play off'da mücadele eden karaköprüsporu 5-3 mağlup ederek şampiyonluğu garantiledi. Yenice 2 nolu Sahada Kara köprü Spor karşısında maçın ilk yarısında İbrahim Halil incenin  22, 33 ve 39 dakikada attığı 3 gol  ve  Şefik Narinin ikinci yarıda kaydettiği 2 golle rakibini yenmeyi başardı.
Hilvan Belediye Spor Başkanı Cenap Torgut  Kara Köprü Spor Karşısında aldıkları galibiyet sonrası çok mutlu olduklarını belirterek sezon başından beri disiplinli çalışarak şampiyon olduk U 19 genç takımı bugün Kara köprü karşısında aldığı 5-3 lük galibiyet bizim için çok önemliydi oyuncularımızı tebrik ediyorum Şanlıurfa'yı Türkiye Şampiyonasında Temsil edecek ilk takım Hilvan Belediye Spor U 19 Takımı oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.dedi
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Hilvan belediye spor U19 genç takımının kara köprü spor karşısında aldığı  galibiyet sonrası Hilvan belediye spor başkanı Cenap Torgut ,teknik direktör Halil Aydın ve futbolcuları tek tek tebrik ederek  Şanlıurfa'yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek ilk takım Hilvan belediye spor U19 genç takımı oldu . Sezon boyunca her zaman takımımıza destek verdik emeğimiz boşa çıkmadı oyuncularımız aynı başarıyı sonraki sezonlarda ve  Türkiye Şampiyonasında da göstereceklerdir emeği geçen Hilvan Belediye Spor başkanı, teknik direktörü ,futbolcular ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.