banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Hiddink ülkesinde alay konusu oldu
Moldova maçı sonrası Hollandayı beğenmeyen tecrübeli hocaya, ülkesinden yanıt geldi: Bizi eleştireceğine, çalıştırdığı takımın durumuna baksın. Şimdiden işleri zora soktu.

Ay-Yıldızlılarda eleştiri oklarını üzerine çeken Guus Hiddink ile ülkesi, adeta dalga geçti. Tecrübeli teknik adam Hollandanın, Euro 2012 Elemelerinde Moldovayı 1-0 yenmesi sonrasında Sport Week adlı dergiye, Hollandanın futbolunu sıkıcı buldum. Defansif oynuyorlar. Açıkçası bu Hollandaya yakışmıyor. Rakipleri yıldırmak için sahaya çıkıyorlar. Total futbol oynayan ülkemizde bu durum, çok üzücü diyerek ağır eleştirilerde bulunmuştu. Ama Hiddinkin Türkiye ile önce Almanya sonrasında da Azerbaycana kaybetmesi, Portakalların ise ezici bir oyunla İsveçi 4-1le geçmesi, eleştirileri onun üzerine yönlendirdi.

Yerden yere vuruluyor

İsviçre önünde ortaya konan futbolun ardından Hollandadaki yorumcular, tecrübeli çalıştırıcıya yüklendi. Yapılan açıklamalarda, Hiddink, ülkesiyle ilgili eleştiride bulunurken, çalıştırdığı takımın durumuna bakmalı. Hollanda çok iyi oynadı. Hiddink ise işleri zora soktu. Türkiyede şimdiden yerden yere vurulmaya başlandı ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.