banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Herşey Şanlıurfaspor İçin Olsun
Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, Pazar günü Çorumspor ile oynayacakları maçta taraftar desteğine ihtiyaçlarının olacağını belirtti. Akıl, Çorumspor maçından 3 puan çıkararak 43 yıllık hasrete son vermek için bir adım daha atacaklarını söyledi. Akıl “Bizim galibiyetten başka düşüncemiz yok. Futbolcularımız da bunun bilincinde. 3 puan alarak Balıkesirspor’un olası yenilgisinde şampiyonluk turu atmak istiyoruz” dedi.
Pazar günkü maça 30 bin taraftarı da beklediklerini belirten Basın Sözcüsü M.Reşit Akıl, Taraftarın beklediği Çorumspor maçının biletleri satışa çıktığını söyledi.
Biletlerin Biletler Şanlıurfa belediye önü ve Haşimiye Meydanında satışa sunulmaya başladığını şanlı taraftarları statta görmek istediklerini Şampiyonluk primine katkıda bulunmak amacıyla bilet fiyatlarında değişikliğe gidildiğini söyledi.
Akıl,” şampiyonluk yolunda bizleri yalnız bırakmayan her zaman yanımızda olan cefakâr ve vefakar taraftarımızı Pazar günü aramızda görmek istiyoruz.  Kombine bileti sahipleri de kombineleri ile maça gelebileceklerdir.  Kombine bileti sahibi taraftarlarımızdan da Şanlıurfaspor için bir isteğimiz olacak. Şanlıurfaspor’a bir katkı olması yönünde sahamızda oynayacağımız bu son iki maça bilet alarak gelmesini istiyoruz. “ diye konuştu.

TARAFTAR BİZİMLE OLSUN

43 yıllık şampiyonluk hasretinin sonuna geldiklerini belirten Akıl, “ Şanlıurfaspor’umuza Şanlıurfalı sporseverlerin sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Uzun yıllardır emek verdiğimiz şampiyonluk özleminin son virajlarına geldik. Çorumspor maçında yediden yetmişe tüm Şanlıurfaspor’lu taraftarı takımı yalnız bırakmamaya ve 90 dakika destek vermelerini istiyoruz. “ dedi.

TARAFTAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR

Bu sezon centilmenlikleriyle herkesin beğenisini kazanan taraftarlarına övgüler yağdıran Reşit Akıl , “Pazar günü kendi sahamızda sezonun zorlu sınavlarından birini vereceğiz.  Çorumspor’u kendi sahamızda konuk edeceğimizden dolayı mutlaka seyirci desteğine ihtiyacımız olacaktır. Skor ne olursa olsun taraftarlarımızdan ricam, centilmenliği asla ellerinden bırakmasınlar ve sadece takımlarını desteklesinler.  Rakibin tezahüratlarla kulaklarının pasını silsinler, oyuncular da iyi futbollarıyla onlara gol fırsatı tanımasınlar. Böylesine önemli maçta taraftarlarımıza büyük görevler düşüyor. Ben şahsım, yönetim kurulumuz, futbolcular ve teknik ekibimiz adına taraftarlarımızdan takımlarını centilmence desteklemeleri ricasında bulunuyorum. Onların da üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarına inandığımı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.