banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Hayri Ülgen'den Şanlıurfaspor yönetimine ağır sözler

Futbol yorumcusu Hayri Ülgen’e göre, Şanlıurfaspor’da yöneticiler futboldan anlamıyor. 

TRTSpor’da öncekiakşam yayınlanan ‘Hedef Süper Lig’ programında, 1-0 mağlup olduğumuz 1461 Trabzon karşılaşmasını yorumlayan Ülgen, kaleci Atacan’ın başarılı kurtarışları sayesinde Şanlıurfaspor’un 5-0’lık hezimetten kurtulduğunu belirtti.


Sarı-yeşillilerin ara transfer politikasını eleştiren Ülgen, “PTT 1. Ligin ara transferde en çok para harcayan kulübü olan Şanlıurfaspor o kadar parayla çok daha isabetli transferler yapabilirdi. Bu da futboldan anlayan yöneticilere sahip olmamasından kaynaklanıyor” görüşünü dile getirdi. 

Özgür Yankaya’nın Sercan Özçelik’e gösterdiği kırmızı kartı da eleştiren Ülgen, “Sercan’ın hareketinde bir kasıt olmadığı açıkça görülüyor. El topa gitmemiş. Top ele gitmiş, bana göre pozisyonu yanlış süzdü. Sercan’a gösterilen birinci sarı art doğruydu ama ikinci sarı kart yanlıştı. Hakemlerimiz daha dikkatli olmalıdır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.