banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Haydi Urfalılar Gap Arenaya

Son haftalarda aldığı puanlarla ligde iyi bir çıkış yakalayan Şanlıurfaspor, bugün saat 15.00’te GAP Arena Stadyumu’nda ligin zorlu ekiplerinden Adana Demirspor’la karşı karşıya geliyor. Sarı-Yeşilli ekip tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, bugün ki maçta tüm Urfalıları GAP Arena’ya takımlarını desteklemeye davet etti.

 

Haftayı deplasmanda Ofspor’u 1-0 yenerek kapatan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden temsilcimiz Şanlıurfaspor, bugün seyircisi önünde ligin iddialı ekiplerinden Adana Demirspor’u ağırlıyor. Kırmızı gruptaki kaşrılaşmalar bu hafta iddia programından dolayı Çarşamba günü oynanıyor. Ligde şuana kadar 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 11 puan toplayıp 6. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, 9 puanla ligin 11. Sırasında yer alan Adana Demirspor’u yenip ligde üst sıralara çıkmayı hedefliyor.Ofspor maçının ardından aralıksız olarak Akdeniz ekibi Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Sarı-Yeşilli ekipte tüm hazırlıklar tamamlandı. Maç saatini beklemeye başlayan sarı-Yeşillilerde, moraller üst seviyede seyrederken futbolcular tamamen galibiyete şartlanmış bir durumdalar. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan,  gazetemize yaptığı açıklamada, tüm Şanlıurfalıları bugün saat 15.00’te karşılaşacakları Adana Demirspor maçı için GAP Arena’da görmek istediklerini söyledi. Takımın son haftalarda iyi bir çıkış yakaladığını ve hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Başkan Arslan, “Ligde şampiyonluğu yakalayabilmemiz için önümüzdeki maçlar çok önemli faktör oynayacak. Bunun için bugün oynayacağımız Adana Demirspor karşılaşması bizim için çok önemli. Tabi ki bu maçı kazanmamız içinde taraftarlara büyük ihtiyacımız var. Bu zorlu maçı taraftarımızın desteğiyle kazanarak 3 puan alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Ali Akarslan / sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.