banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Haydi Urfalı Stada!

Sarı Yeşilliler, Alanyaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Osman Özköylü yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, Sarı Yeşilli ekip Hüseyin Tok dışında tam kadro katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas ve şut çalışmalarıyla sona erdi.
Yarın oynanacak kritik karşılaşma öncesi taraftarları maça davet eden Şanlıurfaspor Asbaşkanı Mehmet Çavuş, Son 3 haftaya girildiğini ve Şanlıurfaspor'un bu maçı kazanarak Play-Off oynayacağını söyledi.
Çavuş, "Son haftalara girilirkeni yarın belkide bu sezonun en önemli maçına çıkacağız. İnşallah alacağımız galibiyet ile taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Son hazırlıklarımızı yaraka maç saatini beklemeye başladık. Takım yönetim herkes bu maça hazır. Taraftarlardanda ricamız Yarın stadı doldursunlar. Takımı ateşleyerek güzel bir galibiyet almasını sağlasınlar. Centilmence 90 dakika sboyunca susmadan takımlarına destek versinler. Tüm Şanlıurfalılardan isteğimiz, yarın maça gelsinler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.