banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Haydi Gençler Maça projesi!..

Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun Polis evinde misafir ettiği öğrencilerle sohbet eden Vali Güvenç, gençlerin maçlara getirilerek sporun sevdirilmesi ve gençlerin sportif faaliyetlere sevk edilmesinin önemine değindi. “Gençlere yönelik olumlu projelerin oluşturulması bizim için büyük önem arz etmektedir. Her zaman sizlerin yanındayız. Bizim geleceğimizsiniz. Sizler de çok çalışarak anne babalarınızı ve bizleri gururlandırarak başarılı olmalısınız” dedi.

Vali Güvenç, “Öğrencilere yönelik olan projenin amacı lise çağındaki gençliğine sporu sevdirebilmek, genç beyinlere yeni ufuklar açılmasına yardımcı olmaktır” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Vali Güvenç, gençleri sportif faaliyetlere yönlendirmenin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin sosyal iletişimini pozitif yönde gelişmesine katkı sağlamanın gençleri ekonomik ve sosyal hayata aktif katılımlarını daha etkin bir şekilde sağlamak gerektiğini söyledi

Konuşmasının ardından öğrencilere çeşitli hediyeler veren Vali Güvenç, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Polis evinde verilen yemeğin ardından Eyüp Göncü Lisesinden öğrenci ve refakat eden öğretmenler olmak üzere 200 kişilik grupla birlikte Şanlıurfa Belediyesince tahsis edilen araçlarla Şanlıurfaspor-Tokatspor maçını izlemek üzere GAP Arena Stadyumuna getirildi.  Öğrencilere, maç esnasında emniyet müdürlüğü tarafından kuruyemiş ve içecek ikram edildi. Maçın ardından memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e ve organizasyonu gerçekleştiren Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.