banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Harranspor Kulüp Başkanı Mehmet Aslan iddialı konuştu

Şanlıurfa, 2.Amatör ligi A gurubunda dananın kuyruğu bu hafta kopuyor. Bir üst lige çıkma mücadelesi veren lig ikincisini Telekomspor'u konuk edecek olan Harranspor sahadan mutlak galibiyet almak istiyor. 
Kulüp Başkanı Mehmet Aslan Olay'a yaptığı açıklamada, Pazar günü oynayacakları maçla bir üst lige çıkacak takımı kendilerinin belirleyeceğini belirtti.

GALİBİYETİ İSTEDİK

Ankaspor karşısında aldıkları galibiyeti değerlendiren Aslan, “Maça iyi başlayamadık. İlk yarıda hesapta olmayan iki golü kalemizde gördük. Soyunma odasına 2-1 mağlup girdikten sonra oyuncularımla konuştum. Bu maçtan galibiyet almalarını istedim. İkinci yarının başında bulduğumuz golle önce beraberliği sağladık. Ardından da öne geçtik. Önde olduğumuz zamanda maçı bitirecek penaltı pozisyonundan yararlanamadık. Kaçırdığımız penaltıdan sonra rakibimiz üzerimize geldi. Bir anlık hatamızdan kalemizde golü gördük. Yediğimiz golden sonrada oyun düzenimiz bozulmadı. Maçın son dakikalarına doğruda galibiyeti getiren golü biz attık” dedi.

DURUMLARI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

Aslan, Ankaspor maçının geride kaldığını belirterek, “Ligin son haftasına girdik. Bizim şuanda ligde hiçbir iddiamız bulunmuyor. Bu demek değildir ki son maçımızı kaybedeceğiz. Son maçımız bir üst lige çıkma mücadelesi veren Telekomspor'u konuk edeceğiz. Rakibimiz galibiyet alıp bir üst lige direk çıkma yada play off oynamak istiyor. Ligdeki puan durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz her maçta olduğu gibi sahaya galibiyet için çıkıcağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.