banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Harran'ın sultanları destek bekliyor

Bu sezon ilk kez ligde mücadele eden Harran Üniversitesi, 10 takımın bulunduğu C grubunda 12 puanla 9’uncu sırada yer alıyor.

Harran Üniversitesi Kadın Baskeitbol takımının 10 maçta 2 galibiyeti ve 8 yenilgisi bulunuyor. İlk galibiyetini 5’inci haftada Sakarya Üniversitesi’ni  61-55 yenerek alan Harran Üniversitesi, bir önceki hafta Niğde Türk Telekom Basketbol Takımını deplasmanda  51-34’lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.

Harran Üniversitesi 30 Aralık Pazar günü Osmanbey Kapalıspor salonunda Bigaspor’la karşılaşacak.

Atatürk Spor Salonunun yıkımına başlanması nedeniyle Osmanbey Kapalı Spor salonuna alınan maç saat 15.00’te başlayacak.

HARRANSPOR GALİBİYETLE TANIŞAMADI

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde ilimizi temsil eden ikinci takım olan Harranspor B grubunda mücadele ediyor. Oynadığı 9 maçı da kaybeden Harranspor son sırada yer alıyor. Son olarak geçen hafta Anadolu Üniversitesi’ne 77-50 mağlup olan Harranspor bundan sonraki maçını 5 Ocak 2013 tarihinde deplasmanda ASİstanbul’la yapacak.

Hizmet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.