banner2

Harran Üniversitesi Şampiyonu oldu

29-30-31 Mart tarihleri arasında düzenlenen şampiyonanın Osmaniye Grubu'nda Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Van 100. Yıl Üniversitesi, Şanlıurfa Harran Üniversitesi ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi yer aldı. Ancak Dicle Üniversitesi grup şampiyonasına katılmadı. 3 üniversite takımının katıldığı şampiyonanın ilk maçında Harran Üniversitesi rakibi 100. Yıl Üniversitesi'ni 2-1 yendi. Şampiyonanın ikinci maçında Korkut Ata Üniversitesi ile 100. Yıl Üniversitesi karşılaştı. 1-1 berabere biten maçtan sonra şampiyonanın final maçı Korkut Ata Üniversitesi ile Harran Üniversitesi arasında oynandı. Final maçını da 2-0 kazanan Harran Üniversitesi, Osmaniye grubunun şampiyonu oldu. Harran Üniversitesi, 4-8 Mayıs tarihlerinde Eskişehir'de düzenlenecek Süper Lig'e yükselme müsabakalarına katılacak.
Sona eren şampiyona sonrası takımlara kupa ve madalyaları verildi.
7 Ocak Şehir Stadyumu'ndaki törende üçüncü olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi takımının kupa ve madalyalarını Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Bülent Yanıktepe, ikinci olan Van 100. Yıl Üniversitesi takımının kupa ve madalyalarını MYO Müdürü Servet Önal, birinci olan Şanlıurfa Harran Üniversitesi takımının kupa ve madalyalarını ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Laman verdi. Laman, birinci olan takıma Eskişehir'de yapacağı müsabakalarda da başarı diledi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.