banner2
Öne Çıkanlar teog news HAMEDO Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Harran Üniversitesi Fakülteler Arası Spor Şenlikleri

Harran Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun birlikte düzenlediği fakülteler arası spor şenliklerinin ödül töreni yapıldı.
BESYO Spor Salonunda futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi dallarında düzenlenen spor müsabakalarına toplam 20 takım katıldı.
Müsabakalar sonunda futbolda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, voleybolda Tıp Fakültesi, basketbolda Mühendislik Fakültesi ve masa tenisinde Veteriner Fakültesi şampiyon oldu.
Şampiyon takımlara madalyalarını Üniversitemizin Rektör Vekili Prof. Dr. Recep Çiğdem ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Fethi Şanda verdi.
Şampiyon olan takımları tebrik eden Rektör Prof. Dr. Recep Çiğdem, sporun sağlık açısından önemine değinerek; “Dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Spor sağlığımızın devamı için önemlidir. Modern çağın hareketsiz yaşam tarzı, sağlığımızı ciddi olarak tehdit etmektedir. Her yere araçla gitmek, asansör kullanmak, farkında olmadan hayatımızı tehdit etmektedir. Bu nedenle, spor yapmayı önemsiyor, sağlığımız için gerekli olduğunu hatırlatıyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.