banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Harran Spor Liginde Heyecan Devam Ediyor

Harran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sportif faaliyetler kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen 42 okulun katıldığı ve A, B, C gruplarına ayrıldığı futbol turnuvasında maçlar devam ediyor.

42 okulun katıldığı futbol turnuvasında, ilk dört takım arasına girmeyi başaran okullara kupa verilecek, ilk üç takım arasına da girmeyi başaran okulların bütün takım oyuncularına madalya verilecek.

Harran spor liginde ilk 3’e giren okul takımları Şanlıurfa il merkezinde gerçekleşecek futbol turnuvasında Harran’ı temsil edecek.

Bugün oynanan çeyrek final maçı A grubu ikincisi Süleyman Şah İmam hatip Ortaokulu ile C grubu birincisi Aşağıkesmekaya Ortaokulu arasında Harran Kaymakamlığı futbol sahasında gerçekleşti. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında da gol sesi çıkmayınca maç penaltılara gitti.

Penaltılar sonucunda Aşağıkesmekaya ortaokulunu 5-4 yenen Süleyman Şah imam hatip ortaokulu yarı finale yükseldi.


Turnuvada yarı final maçları 20 Şubat ta final maçı ise 21 Şubatta Harran Kaymakamlığı futbol sahasında gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.