banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Hangi futbolcu şike maçlarında nasıl oynadı?

Şike soruşturması büyüyor

Gözaltına alınan futbolcuların, inceleme altındaki maçlarda gösterdikleri performans tekrar merak konusu oldu.

 

İŞTE ÖNDE GELEN İSİMLER VE O MAÇLARDAKİ FUTBOLLARI...

 

EMENİKE: Sarı-Lacivertli yönetim sezonun bitimine haftalar kala Emenike ile ilgilendiklerini sürekli yalanladı. Ligin 32. haftasında Emenike’nin Fenerbahçe’ye karşı forma giyip giyemeyeceğimerak konusu olmuştu. Çünkü Karabükspor, bir önceki hafta Anakaragücü’ne karşı oynamış ve 0-0 bitenmücadelenin 28. dakikasında Nijeryalı yıldız sakatlanıp oyundan çıkmıştı. Fenerbahçe Emenike’siz Karabükspor’u 2-1 yenerek yoluna devam etti. Emenike tepkilerin ardından Trabzon’a karşı da oynamadı. Sezon bitiminde 9 milyon euroya Fenerbahçeli oldu. 

 

OYNAYABİLİR RAPORU: Karadeniz ekibinin kulüp doktoru Kürşat Yılmaz maçtan sonra gazeteniz BUGÜN'E Emenike ile ilgili ilginiç açıklamada bulunmuştu. Yılmaz, Ankaragücü maçında karnında zedelenme oldu. Sakatlığı ciddi değil ve kendisine "oynayabilir" raporu verdik. Ama maç günü 'ağrım var' dedi. Bu sözü bizi bağladı. Ağrım var diyen futbolcuyu oynatamasın. Emenike'ye dedim ki, oynarsan durumun kötüye gitmez. Son karar onundu" ifadelerini kullanarak o zaman fazla dikkat çekmeyen bir konuya değinmişti.

 

* KORCAN ÇELİKAY: Şike soruşturmasında adı geçen Sivasspor'un 24 yaşındaki file bekçisi, sezonun sonu maçında Fenerbahçe'den yediği hatalı gollerle dikkatleri üzerine çekmişti. Uzaktan gelen bir şutta topu ellerinin arasından kaçırmıştı. Fenerbahçe 4-3 kazanmış ve şampiyonluğunu ilan etmişti. Genç file bekçisi bir süre telefonlarını kapatmıştı.

 

* SEZER ÖZTÜRK: Eskişehirsporlu futbolcu, 30. haftada takımının Fenerbahçe karşısında oynadığı ve 3-1 kaybettiği maçta vasat bir performans ortaya koymuştu. Sezer, 32.haftada Trabzonspor karşısında ise 90 dakika sahada kalıp iyi futbol sergiledi. Bordo-Mavililer o maçta puan kaybetmiş ve liderlik koltuğunu bir daha geri almamak üzere Fenerbahçe'ye kaptırmıştı. Sezonun bitimiyle birlikte Fenerbahçe'ye transfer oldu.

 

 

* MEHMET YILDIZ: Bundan iki sezon evvel adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anıldı. Ama Sivasspor'da kalmayı tercih etti. Fenerbahçe maçında 8 dakika oynadı. Ancak eski havasını bir daha yakalayamadı. Sezon başında Eskişehirspor'a transfer olan Yıldız, Teknik Direktör Bülent Uygun'un eski öğrencisi. Bu sezon 31 lig maçında forma giydi. ve sadece 2 gol atabildi.

Haber: Hakan Çağlak / Bugün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.