banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

HALTER TAKIMI MADALYAYLA DÖNDÜ

2 ile 4 Ekim arası Aksaray'da gerçekleştirilen Türkiye Engelli Halter Şampiyonasına katılan 3 kişilik Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Halter Takımı, engelli sporcuların azim ve çabasını göstererek Şanlıurfa'ya 2 madalya kazandırmanın mutluluğunu yaşadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Halter Takımı olarak ilk kez katıldığı şampiyonada Mahmut Toprak 80 kiloda Türkiye ikinci olurken Nusret Şanlı ise 54 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden sporcular,"hedefimiz en iyi şekilde Şanlıurfa'yı temsil etmek" dediler.

BASKETBOLDA HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol takımı, 08- 11 Eylül'de Mersin de gerçekleştirilecek hazırlık turnuvasında dereceye girmek için gün sayıyor.

YÜZME TAKIMI ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Halter Takımının aldığı başarının devamında 21 Kasım'da Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına Katılmak için hazırlıklarını devam ettiren Büyükşehir Belediyesi Engelli Yüzme Takımı da alınan başarıyla moral buldu.

Öte yandan her zaman spor ve sporcunun yanında olmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, sporculara gerekli tüm desteği vererek yapılacak olan farklı Şampiyonalara sporcularını hazırlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.