banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Taşlıdere Şanlıurfalı

Halilurrahman Ortaokulundan Türkiye İkincisi Çıktı

Şanlıurfa Judo ihtisas Kulübü Judocularından Kemal Kaya Yıldızlar Türkiye 2.si oldu.

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası 30 Mayıs - 01 Haziran tarihleri arasında Karaman da yapıldı. Şampiyona da Şanlıurfa’ yı temsilen katılan Judo ihtisas kulübü Judocularından Kemal Kaya 46kg da Türkiye 2.si olarak Şanlıurfa’ ya gümüş madalya kazandırdı.

Şampiyona sonunda bir açıklama yapan Judo il temsilcisi M.Mücahid Delioğlu; "Yıldızlar kategorisi geleceğin Avrupa ve Dünya Şampiyonu adayları olan sporcularımızın yarıştığı bir kategori. Geçtiğimiz yıllarda da Yıldızlar Şampiyonası’ n dan madalyalar ile Şanlıurfa’ ya dönmüştük. Bu yılda gelenek bozulmadı ve 46kg Judocumuz Kemal Kaya Türkiye 2.si olarak ilimize gümüş madalya kazandırdı. Judocumuz 11-13 temmuz tarihleri arasında Bulgaristan’ ın Plovdiv kentinde yapılacak olan Balkan Şampiyonası’ nda Ülkemizi ve Şanlıurfa’ yı temsilen madalya mücadelesi verecek. Şanlıurfa Judo ailesi olarak her yıl, her kategoride ilimize madalyalar kazandırdığımız için çok mutluyuz ve her geçen gün Şanlıurfa’ dan Avrupa, Dünya Şampiyonu sporcular çıkartma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Şanlıurfa Judo dan desteklerini esirgemeyen Judo Federasyonu Teknik Kurul üyesi Sn.Ali ihsan Delioğlu’ na çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
furkan 6 yıl önce

başarlarınım devamını dileriz şanlıurfa adına

Avatar
furkan63 6 yıl önce

başarlarınım devamını dileriz şanlıurfa adına

Avatar
furkan63@hotmail.com 6 yıl önce

başarlarınım devamını dileriz

Avatar
furkan63@hotmail.com 6 yıl önce

başarlarınım devamını dileriz

Avatar
furkan63@hotmail.com 6 yıl önce

başarlarınım devamını dileriz