banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Haliliye Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonasında, her şampiyonada olduğu gibi Haliliye Belediyespor, şampiyonaya yine damgasını vurdu. Yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde şampiyonaya katılan Haliliye Belediyespor Kick Boks Takımı, aldığı başarılı sonuçlarla takım halinde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.
Haliliye Belediyespor’dan Mehmet Eriş 47 kiloda Yıldızlar Kategorisinde, Yusuf Fısto 51 kiloda Gençler Kategorisinde ve Faysal Sılıv ise 51 kiloda Büyükler Kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak, altın madalyanın sahibi oldu. 60 Kiloda Büyükler Kategorisinde Hakan Karagöz ve 71 kiloda Büyükler Kategorisinde Yıldırım Oğuz, Türkiye ikincisi, 70 kiloda Gençler Kategorisinde Gülfidan Arusoğlu ve 75 kiloda Büyükler Kategorisinde Kadir Özsoy ise Türkiye üçüncüsü oldu.
Haliliye Belediyespor’lu sporcular, şampiyonluk madalyalarını düzenlenen törenle aldı.

Yetiştirdiği sporcularla yeni Türkiye şampiyonları çıkaran Haliliye Belediyespor, hem Milli Takıma yeni sporcular kazandırıyor hem de gençlerin spora olan ilgisini arttırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.