banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Haliliye Belediyesi spor takımlarından önemli başarı


Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi 18’inci hafta mücadelelerinde Haliliye Belediyespor, Bursa deplasmanında Serra Sünger İnegöl Belediye Spor takımını 93-88 mağlup ederek, ligdeki puanını 29’a yükseltip 3’üncü sıradaki yerini korudu.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ELDE ETTİLER

Haliliye Belediye Spor Basketbol Takımı, ligin 18’inci haftasında Serra Sünger İnegöl Belediye Spor ile Yeniceköy Spor Salonunda karşı karşıya geldi. İlk yarısının 46-40 Haliliye’nin üstünlüğüyle tamamlanan maçın son iki periyodunda da, Haliliye ekibi üstünlüğünü elden bırakmadı. Son 2 periyotta iyi oyun kurarak Fatih Eravcı, Ömer Faruk Ermat, Can Uzun, Utku Bayraktar ve Erdinç Balto’nun buldukları sayılarla Haliliye ekibi, 5 sayılık farkla 93-88’lik skorla salondan galibiyetle ayrıldı.

Emrah Şatır’ın başhakemliğini yaptığı maçta Haliliye’nin en skorer ismi 18 sayıyla Can Uzun oldu.

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi 19’uncu haftasında Haliliye Belediye Spor, 17.02.2018 cumartesi saat 14.00’de 11 Nisan Spor Salonunda Rota Kolejini konuk edecek.

HALİLİYE ATLETİZM TAKIMINDAN ÖNEMLİ BAŞARI

Haliliye Belediye Spor Kulübü Atletizm Takımından iki sporcu, U14 Türkiye Salon Atletizm Festivalinde aldıkları derecelerle Türkiye barajını aştı.

Haliliye Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurularak çeşitli branşlarda faaliyet gösteren Haliliye Belediye Spor Kulübü, kente ve ülkeye yeni sporcular yetiştirmek adına çalışmalar yürütüyor. Alanında uzman öğreticiler tarafından basketbol, voleybol, kick boks, masa tenisi, halk oyunları ve atletizm branşlarında faaliyetini sürdüren Haliliye Belediye Spor, başarıları ve aldığı kupalarla da göz dolduruyor.
Atletizm alanında alt yapıdan 75 sporcu yetiştiren Haliliye Belediye Spor Kulübü, bu alanda da büyük başarılar elde etti. Gülle atma, bayrak yarışı, üç adım atlama, yüksek atlama, kısa ve uzun mesafe koşu alanlarında antrenmanlarını devam ettiren sporculardan Bedriye Yılan ve Abdullah Altundağ, İstanbul’da düzenlenen Türkiye Atletizm Federasyonu U14 Türkiye Salon Atletizm Festivaline katıldı.

Toplam 571 atletin kaydolduğu müsabakalar Bedriye Yılan 60 metre engelli koşusunda 7’nci, 60 metre düz koşuda ise 13’üncü olarak Türkiye barajını aştı. Abdullah Altundağ da, 200 metre düzde 9’uncu ve 60 metre düzde ise 13’üncü olarak Türkiye barajını aşan diğer bir isim oldu. Haliliyeli sporcular, aldıkları bu sonuçlarla Milli Takım seçmelerine çağrılma olasılıklarını en üst düzeye çıkardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.