banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

HALI SAHA TURNUVASINDA FİNAL PERŞEMBE GÜNÜ



Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası ile Ticaret Meslek Lisesi mezunları Derneği ile ortaklaşa düzenlenen kurumlar arası dostluk “HALI SAHA TURNUVASI” Perşembe günü oynanacak final maçı ile sonuçlanacak. Konu hakkında bir açıklama yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “İlimizdeki kurumlar arasındaki diyalogların gelişmesi, Odamızın sosyal aktivitesinin artması vs. amacıyla yaklaşık 2 aydan beri Ticaret Meslek Lisesi mezunları Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz “KURUMLAR ARASI DOSTLUK HALI SAHA“ turnuvasının final maçı 16 Haziran 2011 Perşembe günü Saat 18:30 Çevik Kuvvetler Müdürlüğümüze ait halı sahada İl Emniyet Müdürlüğü ile Doğumevi Hastanesi arasında oynanacak, turnuvaya 13 Takım katıldı, katılan takımların isimleri aşağıdadır,

1-Bakkallar Ve Bayiler Odası

2-Ticaret Lisesi Mezunları Derneği

3-Valilikspor

4-Sosyal Güvenlik Kurumu (Sgk)

5-İpa (İl Emniyet Şube Müdürlüğü)

6-Tugay Komutanlığı

7-İl Emniyet Müdürlüğü

8-Şanlıurfaspor Taraftarlar 63 Derneği

9-Fiat Önkol

10-Ortadoğu Sağlık Merkezi (Osm)

11-Baro

12-Doğum Hastanesi

13-Kanalurfa Tv

Oldukça çekişmeli ve seyir zevki olan müsabakalar oynandığını belirten Oda Başkanı Mehmet Altun  “Turnuvaya katkılarından dolayı katılan tüm takımlara ve sporculara ve yöneticilerine Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği ve Bakkallar ve Bayiler Odası olarak teşekkür ederiz. Turnuvanın sonunda 1.olacak takıma Kupa, 2. olacak takıma Plaket diğer takımlara ve oyunculara Berat ve birer adet Niyazi Kocadağ’ın yazdığı ”EMUSE” adlı kitap verilecektir.  İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu turnuvayı düzenlemeye devam edeceğiz. Bütün Esnaflarımızı ve sporsever camiasını final maçımızı izlemeye davet ediyoruz” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.