banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Halfeti su sporlarına yağmur engeli

 

Şanlıurfa Valiliği himayesinde, Halfeti Kaymakanlığı’nın düzenlediği ve Halfeti Belediyesi, Türkiye Su Sporları Fedarasyonu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından desteklenen Halfeti 2. Su Sporları Şenlikleri başladı.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutanın gelmediği ilk günkü programa, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Altuğ, Su Altı Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Oğuz Aydın, Halfeti Belediye Başkanı Mahmut Özdemir selamlama konuşmaları yaptılar. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ve yöneticileri Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Ömer Faruk Gürkan, Mehmet Canpolat, Mehmet Büyükfırat ile Halfeti/ Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek katıldılar.

 Halfeti Kaymakamı İsmail Çiçek yapmış olduğu konuşmada, düzenlenen etkinliklere özellikle Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’a teşekkürlerini iletti. Bu etkinliklerin bundan sonraki yıllarda daha da ilerletilerek devam edeceğini ve Halfeti’nin su sporları için büyük bir merkez olması için çabaların süreceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından SODES projeleri kapsamında eğitilen öğrencilerin kano gösterileri ilgiyle izlendi. Kano gösterilerinden sonra kız ve erkek öğrencilerin yüzme gösterileri düzenledi. Su Kayağı sporcuları tarafından, yarın yapılacak olan Su Kayağı Valilik Kupası için antreman turları atıldı.

Kız öğrenciler yüzme sırasında aniden bastıran yağmur ve fırtına nedeniyle protokolde izleyenler geri çekilmek zorunda kaldılar. Yüzücüler ise biri dışında herkes yüzmeyi bıraktı. Programa kısa bir ara verildi. Yağmurun şidetti dindikten sonra kaldıkları yerden devam ettiler.

 

Etkinlikler 3 Ekim Pazar günü, Su Altından Halfeti ve Taş, Mozaik, Sedef, Yöresel el sanatları sergileri, Su Kayağı Valilik Kupası yarışmalarıyla devam edecek.

  Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.