banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Şanlıurfa DEVA Partisi İl Yönetimi Kovancı Mahallesi

Halfeti, Su Kayağı sporuna hazırlanıyor

Dalgasız deniz, nehir, göl gibi alanlarda yapılan su kayağı için Halfeti önemli bir merkez olmaya aday. Birecik barajı sonrası önemli bir bölümü sular altında kalan Halfeti, son üç senedir ulusal müsabakalara da ev sahipliği yapıyor. 2011 Yılında kurulan, bölgenin de tek su sporları kulübü olan Halfeti Doğa ve Su Sporları Kulübü koordinasyonunda, Halfeti Kaymakamlığı’na ait Fırat İncisi Su Sporları Merkezlerindeki eğitimler pek çok kişinin ilgisini çekiyor.

Halfeti Doğa ve Su Sporları Kulübü başkanı Nihat Özdal, Halfeti’nin su sporlarında önemli bir potansiyele sahip olduğunu, su kayağının bu ilçede yapılabilen su sporu aktivitelerinden olduğunu söyleyerek, bu branşta ulusal ve uluslar arası müsabakalara sporcu hazırladıklarını, 7 yaş üzeri herkesi Halfeti’de su sporları yapmaya davet ettiklerini söyledi.

 

Halfetililerin su sporlarını yapmalarında büyük katkıları olan Halfeti Doğa ve Su Sporları Kulübü başkanı Nihat Özdal'ın bundan sonra da çalşmalarını daha sıkı yapması bekleniyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.