banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Haldun Domaç; Urfa'da Fenerbahçe'nin çipli topu çalışmadı

"İhbar ediyorum" başlıklı makalede çokkkkkk önemli bir iddiayı gündeme getiren DOMAÇ; "Çipli top"la Fenerbahçe kazanıyordu, ancak Urfada hesapta olmayan bir nedenle kaybetti.

İşte çok önemli iddia;
Bugüne kadar sustum... Ancak vicdani sorumluluğum ağır bastığı için kendimi açıklama yapmaya zorunlu hissettim.Geceleri uykularım kaçtı, karabasanlar görmeye, kan-ter içinde uyanmaya başladım. "Bu yükle nereye kadar yaşayacağım" diyerek, gerçekleri açıklamaya karar verdim ve bu satırları kaleme almaya başladım.
Evet, bugüne kadar hiçbir yerde duymadığınız çarpıcı gerçeği açıklıyorum. Fenerbahçe, son haftalarda oynadığı maçlarda yüksek bir teknoloji ile özel olarak üretilmiş bir top kullandı.Yanlış okumadınız! Sarı-lacivertli kulüp tarafından içine çip yerleştirilen bir top üretildi ve uzaktan kumanda ile yönlendirilen bu top, Fenerbahçe'nin üst üste maçlar kazanmasını sağladı.
Sıkı durun! İlk olarak Galatasaray maçında kullanılan bu çipli topların kumandası da Aziz Yıldırım'ın elindeydi.

TOP FEDERASYONDA!
İşte bu nedenle Selçuk Şahin'in çektiği o yumuşak şut Galatasaray kalecisi Leo Franco'nun sonunu hazırladı. Kasımpaşa kalecisi Murat'ın boşa çıkması, İvesa'nın topu içeri tokatlaması ve Serkan Kırıntılı'nın Güiza'nın kafasını kendi kalesine tokatlaması aslında o çipli topun Aziz Yıldırım tarafından uzaktan kumanda edilmesinin bir sonucu.Aklınıza şu soru gelebilir... "Trabzon maçında Fenerbahçe neden kazanamadı?" Bunu da açıklayabilirim.
Hesaba katılmayan bir durum çıktı ortaya. Şanlıurfa'daki sıcak hava topun içindeki çipin 60. dakikadan sonra devreden çıkmasına neden oldu.
Ohh... Şimdi rahatladım. Haftalardır futbol cinneti yaşayan ülkemi gerçeklerle yüzleştirme şansını buldum. Şimdi görev federasyonda. İhbar ediyorum! Derhal soruşturma başlatılmalı ve o çipli topun hesabı sorulmalı.
Yoksa canım Türkiyem'de sağlıklı düşünen insan bulmakta zorlanacağız. Federasyon hepimizin komplo teorisyeni olmasını istemiyorsa, lütfen bu ihbarı dikkate alsın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.