banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Habib Arslan; Ligden çekiliriz

 bir yazı yazarak Futbol Federasyonuna gönderdi. Arslan, hakem hatalarına değinerek, "Şanlıurfa spor'a karşı bu denli haksız hakem hataları devam ederse, Son çare olarak ligden çekilmeyi düşünüyoruz"  dedi.


TFF'na Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habip Arslan tarafından gönderilen yazıda şu ifadeler yer aldı; "Şanlıurfa spor'a karşı yanlı Hakem hataları devam ediyor. 28.03.2010 tarihinde oynadığımız Şanlıurfa spor-Tokat spor maçının orta hakemi Ferhan Kestanlıoğlu (İzmir Bölgesi) Şanlıurfa sporun bariz penaltısını vermeyerek devam ettirdiği pozisyon da bariz ofsayt olan golü vererek seyirciyi kışkırttığı gibi Şanlıurfa sporun hakkını da gasp etmiştir. Ulusal basına da yansıdığı gibi yeşil sahalarda görmek istemediğimiz hoş olmayan görüntüler vuku bulmuştur. Oysa seyirci buna rağmen, maç bitiminde her iki takımın oyuncularını ayakta alkışlamış, ancak hakemleri de protesto etmişlerdir. Şanlıurfa Güneydoğuda teröre bulaşmamış bir kentimizdir. Yine GAP'ın merkezi olduğu gibi Turizm'in ve Kültür'ünde merkezi konumundadır. Nüfusu itibarı ile de Ülkemizin 10.büyük ili ve orta doğuya açılan kapısıdır. Şanlıurfa spor Yönetimi olarak başta sayın Valimiz Nuri OKUTAN ve Belediye Başkanımız sayın Ahmet Eşref FAKIBABA olmak üzere, Bölgemizin hassasiyetlerinin ve Kentimizin zenginliklerinin bilinciyle hareket ederek, Şanlıurfa'da var olan Futbol sevgisini ve potansiyelini büyütmek için büyük bir çaba ve özveri ile hareket ediyoruz. Ayrıca maçlarımızı 30.000 kapasiteli Şanlıurfa Arena Stadımızda, Süper lig takımlarını kıskandıracak bir şekilde ortalama 20.000 futbol severe oynuyoruz.

Yine kentimize gelen tüm misafir takımlarını en iyi şekilde ağırlayarak, maçın sonucu ne olursa olsun en güzel şekilde uğurluyoruz. Şanlıurfa'dan ayrılan misafir kulüpler bize teşekkür ederek, ayrıca memnuniyetlerini yazılı olarak da bildirmektedirler. Bu kadar güzelliği ve fair-play ruhunu bir hakemin bozmaya ve hoş olmayan olaylara sebebiyet verme hakkı yoktur. Güzel Ülkemizde demokratik açılım süreci işlerken bu yanlı hakem hataları Ülkemizin huzuru adına bizleri derinden endişelendiriyor. Güneydoğu kenti olan Şanlıurfa'da ortalama 20.000 seyirciyi küstürmeye ve şer odaklarının ekmeğine yağ sürmeye kimsenin hakkının olmadığını düşünüyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK'dan tek isteğimiz, masa başında Şampiyonların tespit edilmemesi ve adalet uygulamalarıdır. Bunu istemek Şanlıurfa spor Yönetimi olarak bizim en tabii hakkımız diye düşünüyoruz.


Bu şikâyetlerimizin gereği yapılmaz ve Şanlıurfa spor'a karşı bu denli haksız hakem hataları devam ederse, Son çare olarak ligden çekilmeyi düşünüyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz yazılı şikâyetlerimizden herhangi bir sonuç alınmamış, maçlarımıza özellikle İstanbul ve İzmir bölgesi hakemleri atanmıştır. Gereğinin yapılacağı umudu ve temennisi ile bilgilerinize arz olunur."

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.