banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Güvenç’ten Urfaspor’a moral ziyareti VİDEO

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile bugün GAP Arena’da oynayacağı maç öncesi sarı yeşilli takımın gerçekleştirdiği antrenmanı izledi.

Şanlıurfaspor Yöneticileri Mehmet Çavuş, Maruf Güneş, Vedat Bucak ve Aziz Çayırcıoğlu ile birlikte sarı yeşilli ekibin taktik, uzaktan şut ve yan top çalışmalarını izleyen Celalettin Güvenç, futbolculara ve teknik ekibe zorlu maç öncesi başarılar diledi. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal ile bir araya gelip bir süre görüşen Güvenç, her zaman takımın yanında olduklarını belirterek, Şanlıurfaspor’un kısa sürede toparlanarak güçlü bir takım haline geleceğini söyledi.

Celalettin Güvenç; sporseverlerin Şanlıurfaspor’un başarısı için sağduyulu bir şekilde sarı yeşilli takımı desteklemeye devam etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.