banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Güvenç Urfaspor maçını seyretmek için Kayseri'de

Resmi temaslarda bulunamak üzere İstanbul'a giden Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç bası temaslarda bulunamk için bu akşam Kayseriye geçti. Güven. yarın oynanacak olan Kayserispor-Şanlıurfaspor karşılaşmasını da seyredeceği belirtildi.
Bu Akşam Kayseri'ye geçen Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor'un kampa girdiği otele gitti. Şanlıurfasporun kamp yaptığı otele gelen Güvenç'i As başkan Nabi Kırmızı icra kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Maruf Güneş Yönetim kurulu üyeleri Ömer Faruk Bahçıvan Kemal Süt ve Teknik Direktör Cihat Arslan karşıladı karşıladı.

Arslan: "Kampı İyi Geçirdik"
Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan, Kayserispor maçı öncesi yaptığı açıklamada, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerinibelirtirken, çok önemli olan bir Kayserispor maçına hazırlandı. İnşallah Kayserispor'u yeneceğiz.
Arslan, "İlk yarıyı 27 puanla kapattık. Aslında arzuladığımız bir puandı ama devreyi daha yüksek puanla da kapatabilirdik. 30'lu puanların da üstüne çıkabilirdik. Ama şükürler olsunki ilk 2 sıradaki takımlardan çok uzaklaşmadık.
İyi çalıştığımızı düşünüyorum
Antalya kampını değerlendiren Arslan, "Zaten karakter olarak çok iyi bir takımız, arkadaşlık açısından iyi bir takımız. Bence iyi bir kamp dönemi geçirdik. Yeni gelen arkadaşlar oldu.
Onlarında bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bekir Ozan'ın daha önce bir sakatlığı vardı. İnşallah onu 2-3 hafta sonra aramızda göreceğiz. Antrenman eksiği vardır. Müslüm Yelken ile ilgili bir sıkıntımız var. Kendisini Almanya'ya gönderdik. Bize olumlu bir rapor getirirse kendisi ile devam edeceğiz. Serdar Eylik takıma yeni katıldı. Oda yetenekli bir futbolcu. Hami genç ve koşan bir futbolcu. İnşallah bunlar bize faydalı olacaklar. İnşallah koşan mücadele eden bir Şanlıurfaspor taraftarlarımıza izletmek istiyoruz.
Transferi tam anlamıyla kapatmadık diyen Teknik Direktör Arslan, "Ben hep söylerim en büyük transfer bizim içimizdeki oyunculardır. İnşallah dış transferi de kapatmamışızdır. Devre arası futbolcu almak kolay olmuyor. Yönetim kurulumuz bununla ilgili mücadelesini sürdürüyor.
3 haftadır Şanlıurfa'dan uzak kaldığını anımsatan Arslan, Şanlıurfa'yı çok özledim. İnşallah önümüzdeki hafta onlarla buluşarak özlem gidermek istiyorum. Alacağımız sonuçlarla da taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.