banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sac Kavurması PKK imam Halil Şeffaf Abdullah Gül Müslüm Gürses yoğun bakımda

Guti yediği tekmelere isyan etti!
Beşiktaşın İspanyol yıldızı Guti, yönetici Cengiz Zülfikaroğluna dert yandı: Trabzon maçında yediğim tekmenin sayısını bilmiyorum. Q7nin de farkı yok. Hakemler bu hareketlere göz yumuyor, burada sizlere iş düşüyor.

Kara Kartalın sezon başında renklerine bağladığı Guti Hernandez, Trabzonspor maçında sert müdahalelere maruz kalmış ve çekilen MRında iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

İspanyol yıldız, transferinde önemli rol oynayan yönetici Cengiz Zülfikaroğluyla görüşmede bulundu. Zülfikaroğluna dert yanan tecrübeli futbolcu, şu ifadeleri kullandı...

Kırmızı beklerken, sarı bile çıkmadı
Daha maçın başında bana kasten tekme atıldı. Kırmızı kart beklerken, sarı bile çıkmadı. Üstelik bana vuran futbolcu, maçı 1 faulle tamamladı. Rakip futbolcular, hakemlerin bu davranışlarından cesaret alıp, daha sert müdahaleler yaptı.

Quaresma, Antalya maçında 27 tekme yedi, o da sakatlandı. Hakemler bu tür olaylara maruz kalan isimleri korumak yerine, anlamsız bir şekilde göz yumuyorlar. Üst üste bu kadar tekme yiyip, ayakta durmak mümkün değil. Burada siz yöneticilere iş düşüyor. Bize sahip çıkın... Gutinin bu sözleri sonrasında Zülfikaroğlu, Gereken uyarıları yapacağız. Sen sağlığına iyi bak diyerek, İspanyol oyuncunun rahat olmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.