banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Güreş takımı Türkiye 2. si Oldu

19–21 Mart 2010 tarihleri arasında Aydın ilinde düzenlenen Türkiye Groko Romen Güreş Şampiyonasına katılan Şanlıurfa Belediyesi Spor Kulübü Şanlıurfa tarihinde bir ilke imza atarak takım halinde Türkiye 2. si oldu.

       Aydın Mimar Sinan Spor Salonu'nda düzenlenen 54 ilden toplam 720 sporcunun katıldığı müsabakalarda Şanlıurfa'yı adına yakışır bir şekilde temsil eden Belediyemiz Güreş Takımı 7 sporcusuyla katıldığı şampiyonada 3 altın madalya kazandı.

     Başarılar sonucunda 5 güreşçisini milli takım kadrosuna gönderecek olan Şanlıurfa Belediyespor Kulübü'nde haklı bir sevinç yaşanıyor.

Başarılı Sporcularımız ve Dereceleri

46 Kg'da

1-Yasin Karadaşlı-Şanlıurfa Belediyespor

2-Aydın Kılıçkaya-Adana GEM

3-Burhan Akbudak- Kayseri GEM

54 Kg'da

1- Yılmaz Avcı- Şanlıurfa Belediyespor

2-Ferhat Arslan-BJK Spor

3-Furkan Bayrak- Samsun GEM

Takım Sıralaması

1-Samsun GEM:47 Puan

2-Şanlıurfa Belediye Spor:30 Puan

3-Aydın GEM: 30 Puan

    Şanlıurfa Belediye Spor Kulübü Güreş Antrenörleri Eshat Yanar, Ahmet Dedeoğlu ve Hacı İsmail Çadırcı yönetiminde 3 gün boyunca süren müsabakalara katılarak 3 altın madalya kazan sporcuları makamında kabul eden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, başarıda emeği geçen herkesi kutladığını söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.