banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Güneş: Kazanmaktan başka çaremiz yok


Güneş, Şanlıurfaspor’un çok genç ve koşan bir ekip haline geldiğine dikkat çekerken, “Takımımız gözle görülür bir şekilde mücadeleci bir yapıya büründü, Kahramanmaraşspor maçında bunun sinyalini verdiler, inşallah bu hafta sonuda galip gelerek üst üste ikinci maçımızı kazanmak istiyoruz, bu karşılaşma bizim için çok önemli, sahadan 3 puanla ayrılırsak çok ciddi bir şekilde istediğimiz duruma gelebiliriz, ben futbolcularımıza güveniyorum, Takımımız hazır durumda, problemimiz yok. Bu hafta sonundaki maçı, hayati bir müsabaka olarak görüyor ve önemsiyoruz. Belki de sezonun kırılma maçlarından biri olacak. Kendi evimizde 6 haftalık bir galibiyet özlemimiz var. Bunu, bu defa sonlandıracağız. Hasret sona erecek.
Devre arasında giden oyuncuların yerinin doldurulduğunu belirten Güneş, giden oyunculara general, gelen oyunculara ise asker benzetmesi yaparak, "Giden oyuncuların tarzı ile gelen oyuncuların yapısı farklı. Urfaspor'u ilk dönem yıldızlara doyurduk. Şuan yıldızdan, generalden ziyade, 'asker' diyebileceğimiz tarzda oyuncular var takımımızda. Daha mücadeleci, daha çok kazanmayı isteyen futbolcular var. Sadece puan anlamında değil, maddi-manevi daha fazla kazanmayı isteyen ve muhtaç olan oyuncularımız var. Hepsine çok inanıyoruz, hepsine çok güveniyoruz. Umarım, hafta sonundaki maçta da bu güvenimiz boşa çıkmaz" diye konuştu. Şanlıurfaspor'un Yunan oyuncusu GeorgiosFotakis ile yolların ayrıldığını belirten Güneş, transfer döneminin sonuna kadar yeni bir transferin olabileceğini ifade etti. Güneş, "Transfer için 3 Şubat günü saat 17.00'e kadar süre var. Her an her şey olabilir. Urfa halkına bir sürprizimiz olabilir"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.