banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Güneş farklı galibiyet için ne dedi?

Güneş, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, hafta içinde yapılan çalışmalar iyi gittiği için oyuncularının genel havasının iyi olduğunu anlatarak, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

Maç içinde oyun disiplini içinde olmaları, yardımlaşmanın iyi olması, ciddi biçimde maça başlamaları, golü bulduktan sonra oyunun rahat bir hale dönüştürmesi hem 3 puanı kazandırdı, hem de farklı bir skor ortaya çıkardı. 3 puan çok önemliydi ama gollerin de fazla olması bizim için iyi. Gereksiz iki sarı kart gördük, onlar anlamsızdı. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Özellikle oyun disiplini ve ciddiyeti nedeniyle bütün oyuncularımı kutluyorum. Rakibin de yediği gollerden sonra direnci kırıldı. Zaten olağanüstü hırslı bir şekilde bunu bir çıkış maçı olarak görüyorlardı. Goller gelince dirençleri kırıldı, inançları kaybolmaya başladı. Oyuna katkıları azalmaya başladı. Onları moralsiz bir durumda yakalamak, bizim için maçı daha rahat bir hale dönüştürdü. Yoksa biz de mükemmel değildik. Ama iyi işler yaptık, doğru işler yaptık. Seyircimiz kısıtlamaya rağmen sayısal üstünlüğü sağladı. Taraftarımızın destek kalitesi sahaya yansıdı.

-ÇOK DAHA DİKKATLİ OLMAK ZORUNDAYIZ-

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.