banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Guiza Fenerbahçe'den ayrıldı

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza, Daniel Güiza'nın sarı lacivertli takımdan ayrıldığını açıkladı.

Twitter hesabından Fenerbahçeli taraftarların sorularını yanıtlayan Alex, bir hayranının "Güiza neden Almanya kampına götürülmedi?" sorusuna "Dani gitti" diyerek yanıt verdi. Yıldız oyuncu, "Kaptan Güiza gitti mi?" sorusu üzerine ise "Evet" dedi ve İspanyol oyuncunun takımdan ayrıldığını yineledi.

Alex bir başka hayranının "Alex Guiza Granada ile mi anlaştı?" sorusunu "Yok..." diyerek yanıtladı ve İspanyol golcünün başka bir takıma gideceğinin sinyallerini verdi.

Fenerbahçe'nin kaptanı, Bobo ve Emre Belözoğlu ile ilgili gelen sorulara da samimi bir şekilde yanıt verdi.

Alex, sarı lacivertli bir taraftardan gelen "Kaptan.. Bobo'yu Fener'e getir." tweet'i üzerine, "İstemiyorum... Semih var." derken, "Emre neden kampa gelmedi kaptan?" sorusu üzerine ise "Bilmiyorum... Perşembe günü o geliyor" ifadelerini kullandı. (sabah)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.