banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

G.Saraylı Çağlar şansızlıktan yakındı
Galatasaraylı futbolcu Çağlar Birinci,Süper Ligin 8. haftasında Ankaragücü ile yapacakları karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.GSTVde yayınlanan Soru Cevap programına konuk olan Çağlar, takım olarak sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini belirterek, Ama yine her şey bizlerin elinde. Milli takım arasını da gayet iyi geçiriyoruz. Sakat arkadaşlarımız da geri döndükten sonra Ankaragücü maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz. Sonrasında da zaten yılın derbisi var, oraya da iyi bir sonuç almak için gideceğiz. Bu takım iyi bir takım, çok iyi şeyler hak eden bir ekip. İyi ve karakterli oyunculardan kurulu bir takımız ama bazı şanssızlıklar yakamızı bırakmadı diye konuştu.

Teknik direktör Frank Rijkaard ile çalıştığı için kendisini çok şanslı hissettiğini dile getiren Çağlar, Dünyanın bence en iyi hocalarından biri ve insanlığı da mükemmel. İnsanlara yaklaşımı ve teknik direktörlüğü çok iyi, onunla çalışmaktan dolayı mutluyum. Genç futbolculara şans veren, değer veren biri. Zamanı geldiğinde, bana da şans verildiğinde yüzünü kara çıkartmayacağım ifadelerini kullandı.

Çağlar Birinci, sakatlığının tamamen geçtiğini ancak idman eksiğinin olduğunu anlatarak, Hem takımla antrenmanlara çıkıyorum hem de özel antrenmanlar yapıyorum. Tahmin ediyorum ki milli takım arasından sonra tamamen hazır hale gelirim dedi.

Oynadığın mevkide Hakan Balta ve Emiliano Insua gibi isimlerle forma rekabeti yapacaksın. Neler söylersin bunun için? şeklindeki bir soruyu Çağlar, Böyle bir rekabetin yaşanacak olması gerçekten daha iyi oldu. Herkes Sen, Hakan Balta, Insua var. Nasıl olacak? diye soruyor. Ama bu durum rekabeti, başarıyı ve oyun kalitesini arttırır diye düşünüyorum. Çünkü bir forma savaşı var, bu formayı üç kişi almak için uğraşıyor, bu da performansınızı en yüksek seviyede tutmanızı sağlarşeklinde cevaplandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.