banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

G.Saraydan Arda Turan açıklaması
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Ardanın 3-4 hafta öncesinde başlayan ve şiddetlenen kasık ağrılarının olduğu belirtilerek şöyle denildi:

Tolere edilebilir osteiti pubis ağrıları olduğu tespit edilen Arda Turanın oluşan kasık ağrılarının tedavisine ağırlık verilmiştir. Bunun yanı sıra Arda Turan, milli takımın Belçika ile oynadığı maçta ayak bileğine aldığı darbe ile meydana gelen sakatlanmasının tedavisini de görmüştür.

Ayak bileğinde sıkıntısı kalmayan Arda Turanın kasık yaralanmasının konservatif tedavisine başlanarak devam edilmiş, oyuncumuz bu süreçte takımla birlikte antrenmanlara da katılamamıştır. Tüm bu bilgiler, milli takım teknik ve sağlık heyetine uygulanan tedavi programı olarak verilmiştir.

Tedavi ve kondisyon çalışmalarını sürdüren Arda Turanın, Almanya maçı öncesinde milli takım kampında ilk defa takım antrenmanına katılması sonucu kasık ağrılarının şiddetlenmesiyle antrenmanı bıraktığı öğrenilmiştir. Milli takım doktoru ve teknik heyeti ile bu konuda bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

Arda Turanın sağlık durumu, tedavisi ve bu konuda yaşanacak gelişmeleri kamuoyu ile ayrıca paylaşacağımızı bilgilerinize sunarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.