banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Gözler Sakarya maçına çevrildi

Şanlıurfaspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı. Ligde 45 gündür galip gelemeyen Sarı-Yeşilliler, Sakarya maçını kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.


Haftayı Kocaelispor yenilgisi ile kapatan ve ardından 1 gün izne ayrılan Şanlıurfaspor’lu futbolcular, dün kendi tesislerinde toplanarak hafta sonu oynayacakları Sakaryaspor maçının hazırlıklarına start verdiler. Kocaelispor yenilgisini unutan Sarı-Yeşilli futbolcular, Sakaryaspor maçına motive olmaya çalışıyorlar.


Teknik Direktör Erol Tok nezaretinde yapılan ilk antrenman kondisyon ağırlıklı yapılırken, daha sonra ise tek pas çalışması yapıldı. Sarı-Yeşilli futbolcular, Sakaryaspor maçında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini belirterek, bu maça tüm sporseverleri destek vermeye davet ettiler.


 


 Galibiyete hasret kalındı


Bu arada, 2. Lig Kırmızı Grubun ilk yarısını 22 puanla 6. Sırada tamamlayan ve devre arası kampını Antalya’da yaptıktan sonra ikinci yarının ilk maçını Kocaelispor’a kaybeden Şanlıurfaspor, aradan geçen 45 gündür galip gelemiyor.


Ligde en son galibiyetini Kasım ayının son haftasında Balıkesir’i 2-1 yenerek alan Sarı-Yeşilli ekip, oynadığı son 4 maçtan galip gelemiyor.


Devre arasında Kayseri Erciyespor’dan Mehmet Türkmehmet ile Diyarbakırspor’dan Volkan Bekçi’yi transfer edebilen Sarı-Yeşilliler, Kocaelispor yenilgisinin ardından gözlerini hafta sonunda kendi evinde ağırlayacağı Sakaryaspor’a çevirdi.


Ligin ikinci haftasında Sakaryaspor’a 2-0 yenilen Sarı-Yeşilliler, bu hafta kendi evinde oynayacağı bu maçın hem rövanşını almak hem de galibiyet ile kavuşmak istiyor.


HABER:UĞUR BUDAK /sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.