banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Görün bu rezaleti!
Hafta sonu iki maçın üst üstü oynanmasından dolayı futbolcular nerede nasıl giyinecekleri ve nerede nasıl soyunacaklarına şaşırdılar. Birinci maçın bitiminden sonra oyuncular soyunma odasına giderken ikinci maçı oynayacak futbolcularda bu oyuncuları bekledi.

Traji komik bir hal alan bu görüntü karşısında idareciler ve hakemlerde bir an şaşırdı. Bazı futbolcular ''Bu halimizi görüntüle ve lütfen yayınla. Artık bu rezalete bir son verilmesi gerekir, hele odaların içi sidik kokusundan dolayı oturulamayacak kadar berbat, bir an önce bir çözüm bekliyoruz'' dediler.

Öte yandan daha önceden plastik camları kırılmış yedek kulübelerinin içler acısı hali onarılmayı bekliyor. Futbolcular için tehlike arz eden bu durumun giderilmesi için yetkililerin harekete geçmesi bekleniyor. Yetkililerin bu sorunu ne zaman gidereceği merak konusu.  Fethi GÜZELSES/Urfanatik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.